Jászkisér Város Önkormányzata 5137. Jászkisér, Fő út 7. Központi telefon: 57/550-130 Fax: 57/550-120 E-mail: info@jaszkiser.hu

A 2017.08.31-i soros testületi ülésről

 • A Képviselők meghallgatták Lukácsi György polgármester tájékoztatóját a két ülés között történt fontosabb eseményekről, a képviselő-testület megbízása alapján végzett feladatokról.
 • A képviselő-testületi határozatok II. negyedévi végrehajtásáról, lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, hatályon kívül helyezéséről szóló előterjesztést egyhangúlag elfogadta a testület.
 • Jászkisér Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata beszámolóját a testület 3 nem és 4 tartózkodás mellett nem fogadta el, mivel kérdések merültek föl a beszámolóval kapcsolatban és a RNÖ részéről senki nem jelent meg az ülésen.
 • Módosították az Önkormányzat 2017. évi munkatervét, amely értelmében a falugazdász az év végén, azaz az októberi ülésen számol be tevékenységéről.
 • Szintén módosították a Dr. Ordodi Anton helyettesítő háziorvossal megkötött megbízási szerződést.
 • Együttműködési megállapodást kötöttek a „KIS-ÉR” Sporthorgász Egyesülettel. Az együttműködésnek köszönhetően a Csalogánytelepi horgásztó vízminőségének javítására kezdődnek meg munkálatok.
 • Módosították az Önkormányzat és a Jászkiséri Sportegyesület között létrejött együttműködési megállapodást, melyre a műfüves pálya felügyelete és karbantartása miatt volt szükség.
 • Az Alapszolgáltatási Központ alapító okiratát módosították.
 • Döntöttek a 95/1. helyrajzi számú ingatlanon (Dohánybeváltó szolgálati lakás) álló épület bontásáról, mivel a szakértői jelentés szerint az épület jelenleg életveszélyes és felújítása gazdaságosan nem megoldható.
 • A Települési Értéktár Bizottság létrehozásáról, Szervezeti és Működési Szabályzatának elfogadásáról szóló előterjesztést egyhangúlag támogatták a képviselők.
  A bizottság tagjai:
  - Gubiczné Dr. Csejtei Erzsébet Jászkisér Város Önkormányzata Ifjúsági, Kulturális és Sport Bizottságának elnöke, önkormányzati képviselő
  - Cseh Gáborné Csete Balázs Általános Iskola igazgatóhelyettese, önkormányzati képviselő
  - Agócs Tibor Csete Balázs Általános Iskola tanára
  - Szüle Katalin Jászságért Díjas honismereti hagyományőrző
  - Balogh György A Művelődés Háza, Könyvtár és Csete Balázs Helytörténeti Gyűjtemény intézmény-vezető
 • Járművekre és egyéb gépekre, bérleti szerződést, az irodák, műhelyek használatára pedig vagyonhasználati szerződést kötött az Önkormányzat a Kisér-Szolg Nonprofit Kft-vel.
 • A „Foglalkoztatási együttműködések Jászapáti járásban” c. pályázat keretében létrejövő foglalkoztatási paktumban történő részvételről szóló előterjesztést egyhangúlag támogatták a képviselők.
 • Szintén egyhangúlag támogatták Tóthné Barna Csilla képviselői tiszteletdíjának felajánlását, melynek értelmében a képviselő asszony az augusztus havi tiszteletdíját a Jászkiséri Sportegyesület támogatására kívánja felajánlani. A felajánlott tiszteletdíj teljes összege: 58 000,- Ft.
 • Tudomásul vették Kőtelek község kiválását a Jászkiséri fogorvosi körzetből.
Jászapáti praxisközösség
Életmód klub
LEADER pályázat
Önkormányzati Elektronikus Ügyintézés
Küldje elektronikusan!

Eseménynaptár

Január 2022
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Mai nap

2022. január 19. Szerda
Sára, Márió

 
A Nap kel 07:30-kor,
nyugszik 16:33-kor.
 

 
Holnap
Fábián, Sebestyén
napja lesz.
TFK
Kiemelt anyag rendezési tervre
Helyi Esélyegyenlőségi Program
Egyenlő bánásmód
Szabadon Másolható!