Jászkisér Város Önkormányzata 5137. Jászkisér, Fő út 7. Központi telefon: 57/550-130 Fax: 57/550-120 E-mail: info[kukac]jaszkiser.hu

Cikkek

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-00662

ASP

Kedvezményezett neve: Jászkisér Város Önkormányzata
Projekt címe, célja: "Jászkisér Város Önkormányzata ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA"
Szerződött támogatási összege: 7.000.000,- Ft, azaz Hétmillió Ft
A támogatás összege százalékban: 100%
Pályázati azonosító: KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-00662
A projekt tartalmának bemutatása:
A közigazgatás és a közszolgáltatások megfelelő működése meghatározó szükséglete a modern európai társadalmaknak. Az Európa 2020 Stratégia, a Nemzeti Reformprogram, illetve a Partnerségi Megállapodás célkitűzésnek elérése nem lehetséges a közigazgatás, illetve a közszolgáltatások hatékonyságának fejlesztése, egy ügyfélközpontúbb, szolgáltató hozzáállású álla kialakítása nélkül.
A KÖFOP elsődleges célja az adminisztratív terhek csökkentése, amely a szolgáltató közigazgatás szervezési feltételeinek fejlesztésén (szervezet-, szabályozás- és folyamatfejlesztés) és az elektronikus folyamatok fejlesztésén, szakrendszerek egységesítésén, (tovább)fejlesztésén, szolgáltató képességének növelésén keresztül valósul meg.
Az önkormányzatok számára, az állampolgárok magas színvonalú kiszolgálása érdekében gazdaságosabb, hatékonyabb és biztonságosabb az ASP technológia alkalmazása, és egy országos önkormányzati ASP központ létrehozása, amelynek lényege, hogy az önkormányzat az ASP szolgáltató központtól szolgáltatásként veszi igénybe a kötelező feladatok ellátásához szükséges alkalmazásokat, így biztosítja ügyfelei hatékony kiszolgálását, valamint a szakfeladatok ellátásának informatikai támogatását.

Közösségi oldalak

 Jászkisér Város Önkormányzatának hivatalos Facebook oldala

Önkormányzati Elektronikus Ügyintézés
Küldje elektronikusan!
TFK
Kiemelt anyag rendezési tervre
Egyenlő bánásmód